Rólunk írták

Minden tekintetben korrekt, pontos és rugalmas munkát tapasztalok! Közvetlen ügyfélkapcsolat, segítőkészség, határidők betartása. Hírlevelekben kapok információt a legfrissebb változásokról. Ajánlom mindenkinek.

Ütő István, Ütő Kft.


Miért a Csima Iroda könyvel nekünk 2002 óta?
Mert:
– vállalkozóbarát a hozzáállásuk
– megfizethetőek a vállalási áraik
– pontos, korrekt munkát végeznek
– szakmailag magasan képzettek
– folyamatos konzultációt biztosítanak az optimális működésünk érdekében

Szabó Miklós üzletvezető, OSZ-SZA 2002 Bt.


10 éve van kapcsolatunk Csima Könyvelő Irodával. Nekünk nagyon fontos volt kezdetkor a közvetlen, már-már baráti kapcsolat. Ezt a legmesszebbmenőkig megkaptuk, és kapjuk a mai napig természetesen a precíz, pontos szakmai háttérrel, úgy a könyvelés, mint az adótanácsadás területén.

Horváth Jánosné, Film-Truck Kft


Nagyon kedves, segítőkész s felettébb becsületes csapat! Gratulálok és köszönöm!

Bereczné Al-Heraki Samira Noémi, egyéni vállalkozó


A Csima Könyvelő Irodában modern környezetben megbízható, tárgyilagos, udvarias, a legújabb számítástechnikai könyvelést, adótanácsadást, naprakész és interaktív ismereteket, és olyan analitikai kimutatásokat tapasztaltam, ami hatékonyan segíti vállalkozásom jelenlegi átláthatóságát, továbbá jövőbeli tervezését. Mindez párosul a pályázataim előkészítésével, továbbá az azokhoz szükséges analitikák olyan kimunkálásával, ami a pályázás hatékonyságát és elfogadását lehetővé teszi. Mindezek alapján messzemenőkig ajánlom a Könyvelő Iroda szolgáltatásainak igénybe vételét.

Dr. Kőrösi Ferenc, Kutató-fejlesztő mérnök, egyéni vállalkozó


Melindáékat nagyon régóta ismerem, szinte baráti a kapcsolatunk. Egy üzleti partnerem kedvéért egyszer elvittem a könyvelést tőlük, de visszajöttem 2 év után. Ami nekem fontos: bármikor bemehetek hozzájuk, bármikor hívhatom Őket – segítenek. Pontosak.

Zöldi Ilona, Zöldi Építőipari Kft.


Miért kell nekem könyvelő?
Azért, hogy nyugodtan aludjak. Tudom, hogy minden kötelezettségnek eleget tettem. Az adók, járulékok befizetve, a könyvelésem rendben. Amikor változás van a szabályokban, törvényekben annak nem nekem kell utána járni, hanem az információk – amik rám tartoznak – elérnek hozzám időben, a többi ott áll meg ahol szükség van rá.

Hogyan választok könyvelőt?
Fogorvost, szülészt és pszichológust az ember nem választ telefonkönyvből vagy az internetről. Könyvelőt is ajánlást útján választ. Olyat, amelyik megbízható, pontos és megfizethető. 15 évvel ezelőtt ajánlották nekem a 3CSM Bt Könyvelő Irodát. Akkor megbízható volt és megfizethető. Ma már pontos is. A 15 év alatt nem jutott eszembe, hogy másikat válasszak. Az ember önmagának hisz a legjobban, ezért azóta még két cégemnek is ezt az irodát ajánlottam. Jó tanács volt, megfogadtam.

Miért nem mentem másik céghez?
Azt láttam az évek során, hogy a megbízhatóság mellett a szolgáltatások díjai a cégeim forgalmától függően tudnak emelkedni és mérséklődni is. Annyi munkáért fizetek, amennyit elvégeznek nekem. Kiszámítható a könyvelés költsége, egész évre tudom tervezni. Minden év közbeni extra feladatot is felvállalnak. Hozhatok egy-egy hónapban 40-60 fő friss bérszámfejtést, az ugyan úgy készen van, mint az 1-2 fő. A munkavállalók ki- és beléptetésével nincs gondom. Az APEH vagy NAV ellenőrzésen képviselik a cégeim. Az alapításnál, felszámolásánál maximális segítséget kapok. A NAV folyószámláimon egyik cégnél sincs az „adónemtartozás” sorban pozitív összeg.
A fogorvostól is azt várom, hogy ne fájjon! A könyvelés és az adózás is itt fáj a legkevésbé.

 Dr. Ugrósdy György mb. intézetigazgató


A Csima könyvelő irodával 5 éve dolgozom együtt. Segítettek a megfelelő cégforma kiválasztásában, kapcsolataikon keresztül az alapítás helyét a mindkét fél (eladó, vevő) számlára legelőnyösebb cégvásárlás bonyolításában. Kapcsolatunk családias, közvetlen, ennek minden költség és eljárás egyszerűsítő hatásával együtt, ugyanakkor erősen szakmai, az együtt gondolkodás és a legjobb megoldások keresésében. Az elmúlt időszakban két APEH (NAV) ellenőrzést csináltunk végig sikerrel. Munkájuk megbízható, a hírleveleik aktuálisak és szakszerűek. Az új irodájuk mind környezetében mind az irodai alkalmazások, alkalmazottak tekintetében további bővülést tesz lehetővé. Nagytarcsai vállalkozások részére feltétlenül ajánlom.

Nagy Tibor, Független Energia Tanácsadó Mérnöki Iroda, Nagytarcsa


Munkám révén sok könyvelőt ismerek. 1-2 próbálkozás után a Csima Irodára esett a választásom. Melinda megtalálta a számomra legmegfelelőbb vállalkozási és adózási formát. Azt látom, hogy itt az irodában rendezetten mennek a munkafolyamatok – és nekem is “be kell állni a sorba”. A végeredmény: rendben vannak a dolgaim!

Koszták Rudolf egyéni vállalkozó, rendszergazda


Egy éve vagyok a Csima Iroda ügyfele.
Az általánosságokon túllépve, elégedett vagyok, mert minden alkalommal döntésképes szakemberrel tudom megbeszélni felmerülő kérdéseimet. Mindig érzem, hogy a törvényi keretek között, maximálisan az én érdekeimet tartják fontosnak.
Nagyon szimpatikus számomra a nyugodt, szívélyes és kedves bánásmód.

Dr. A. E. gyermekorvos